MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een mechanische peeling, door middel van de combinatie van vacuüm en microkristallen, worden dode huidcellen en de bovenste laag van de opperhuid eraf geschuurd.Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om zelf nieuwe cellen aan te maken, zoals collageen en elastine, ook wordt de doorbloeding verbeterd. De aanmaak van collageen en elastine gaan huidveroudering tegen, de huid wordt frisser, jonger en strakker.

Meest Gestelde Vragen

U hoeft niets mee te nemen. Bij Beauty Cara Rania is alles voor de behandeling inbegrepen.

Onze behandelingen zijn alleen op afspraak. U kunt deze telefonisch maken.

Het aantal benodigde microdermabrasie sessies hangt af van de ernst van uw huidproblemen en van uw verwachtingen.

Voordelen:

  • Maak uw teint mooier – Verwijdert voorzichtig de dode huid van het oppervlak
    onthullen een schone, heldere, heldere en gezuiverde teint.
  • Verminder puistjes – ontgrendelt poriën en ruimt congestie op om te helpen
    verminder acne, mee-eters en puistjes.
  • Reiniging – behandelt vroegtijdige veroudering door blootstelling aan de zon, droog
    huid, acne, vleklittekens, zonnevlekken en fijne lijntjes.
  • Gelijkmatige teint – behandelt ook voortijdige veroudering veroorzaakt door de zon blootstelling, droge huid, acne, vlekken op de vlek, zonnevlekken en fijne lijntjes.

Er is weinig tot geen downtime na microdermabrasie. U zou uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk moeten kunnen hervatten. Houd uw huid gehydrateerd en gebruik zachte huidverzorgingsproducten. Vermijd het gebruik van actuele acnemedicijnen gedurende ten minste één dag na de behandeling. Haar

uiterst belangrijk om je huid te beschermen tegen zonnebrandcrème. Uw huid kan gevoeliger zijn voor de zon in de paar weken na de behandeling. U kunt na de ingreep onmiddellijk merkbare resultaten verwachten. Het aantal benodigde microdermabrasie-sessies hangt af van de ernst van uw huidproblemen en van uw verwachtingen.