WELKOM BIJ

BEAUTY CARE RANIA

 

 

Beautycare Rania is een schoonheidssalon gevestigd in Rijswijk. Bij Beautycare Rania werken wij alleen met professionele apparatuur en een goed opgeleid team van schoonheidsspecialisten. U kunt terecht voor gezichtsbehandelingen voor alle huidtypes, wax behandelingen (Inc. de populaire Brazilian wax behandeling), definitief ontharen, permanente make-up en veel meer andere behandelingen

Wij ontvangen jullie graag in onze stijlvolle locatie te Rijswijk waar je kan rekenen op een hartelijke verwelkoming en een persoonlijke aanpak. Om iedere klant zo goed mogelijk verder te helpen, gaan onze behandelingen op basis van afspraak. Deze kunt u telefonisch, via mail of online boeken.

WAT WE DOEN

Permanent Make-UP

PERMANENT MAKE-UP

Permanente make-up wordt vaak gebruikt om het uiterlijk te verfraaien zoals, mooie volle wenkbrauwen, een strakke eyeliner of een subtiele lipliner. Tegenwoordig zijn er verschillende technieken en methodes om permanente make-up aan te brengen, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is.

Brazilian Wax

BRAZILIAN WAX

Het harsen van de schaamstreek wordt ook wel Brazilian wax genoemd. Door middel van harde wax worden de haren op de venusheuvel, bikinilijn, schaamlippen en bilnaad verwijdert. Indien u de vagina niet helemaal kaal wilt, kunt u voor een streepje kiezen.Tijdens de menstruatie is het niet mogelijk om een brazilian wax te ondergaan, ook niet met een tampon in!

Intense Pulse Light (IPL)

INTENSE PULSE LIGHT (IPL)

Het definitief ontharen door middel van Intense Pulsed Light (IPL) en laser wordt vaak door elkaar gehaald. Beide methodes maken gebruik van licht, maar zijn niet hetzelfde. De lichtflitsen die gebruikt worden bij IPL, zijn van verschillende golflengtes door elkaar heen. Bij laser wordt er maar gebruik gemaakt van één golflengte.

Microdermabrasie

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een mechanische peeling, door middel van de combinatie van vacuüm en microkristallen, worden dode huidcellen en de bovenste laag van de opperhuid eraf geschuurd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om zelf nieuwe cellen aan te maken, zoals collageen en elastine, ook wordt de doorbloeding verbeterd.

Harsen&Epileren

HARSEN & EPILEREN

Harsen is een vorm van ontharen door middel van epileren. Het wordt zowel voor het lichaam als het gezicht gebruikt. Epileren wil zeggen dat je de haar met wortel en al eruit trekt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hars. De hars wordt verwarmd in een harsapparaat of komfoor. De warme, vloeibare hars word op de huid aangebracht en stolt direct.

Tatoeage verwijderen

TATOEAGE VERWIJDEREN

Spijt van je tatoeage? De naam van je ex nog op je lichaam? Dan zoek je uiteraard een betrouwbare en professionele salon waar je de tatoeage kan laten verwijderen. Want je wilt dat het goed gebeurt, met het minst zichtbare littekenweefsel. De laserbehandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel dat speciaal is opgeleid in het gebruik van de laser.

PASSIE VOOR BEAUTY

Bij Beautycare Rania kan je rekenen op kwalitatief hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. We zijn toegewijde professionals en hebben een passie voor wat we doen.

ERVAREN VAKSPECIALISTEN

Onze medewerkers zijn hoog opgeleid met diversiteit in alle aspecten van schoonheidsbehandelingen. Kom, laat ons u verwennen en u voorzien van kwaliteitsdiensten.

KLANTTEVREDENHEID

Elke klant heeft persoonlijke wensen en heeft een ander resultaat voor ogen. We zijn pas tevreden als de klant tevreden is en we zullen er alles aan doen om dat te bereiken.

PERSOONLIJKE TOUCH

Bij Beautycare Rania luisteren we graag naar de wensen van de klant. Naast een mooi eindresultaat, proberen we je ook een goed en ontspannen gevoel te geven terwijl je de behandeling krijgt.